Julkaistu: 09.10.2024

Laastimyynti odottaa Etelä-Suomessa reipasotteista tuotepäällikköä/teknistä myyntipäällikköä

Haemme myynnillistä sisäistä paloa uhkuvaa tuotepäällikköä/teknistä myyntipäällikköä rakennusliike- ja urakoitsijamyyntiin laastiliiketoiminnan yksikköön.
Avoin työpaikka Fesconin laastimyyntiin

Fescon Oy on suurin suomalainen rakennusalan ja teollisuuden laasti-, hiekka- ja pinnoitetuotteiden sekä ratkaisujen kehittäjä- ja valmistajayritys. Tehtaitamme on viisi ja ne sijaitsevat Tuusulassa, Hausjärvellä, Haukiputaalla, Harjavallassa ja Raahessa. Pääkonttorimme on Hyvinkäällä. Olemme ylpeästi suomalainen perheyritys, jonka kotimaisille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara, jonka vuoksi huolehdimme aktiivisesti henkilöstön hyvinvoinnista. Uskomme, että perheyhtiön arvot luovat hyvän pohjan luottamukselle ja yhteistyölle. Motivoituneen henkilöstön avulla varmistamme kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Toimimme sopusoinnussa ympäristön kanssa ja kunnioitamme hyvään ja kestävään kehitykseen liittyviä arvoja. Toimintamme on vastuullista, laadukasta ja turvallista. Tuotekehitysyrityksenä perusarvojamme ovat jatkuva kehittyminen ja uudistuminen, johon myös osallistamme henkilökuntaamme.
 

Haemme tuotepäällikköä/teknistä myyntipäällikköä!

Haemme myynnillistä sisäistä paloa uhkuvaa tuotepäällikköä/teknistä myyntipäällikköä rakennusliike- ja urakoitsijamyyntiin laastiliiketoiminnan yksikköön. Tehtävänäsi on edistää laastimyyntimme osa-aluetta lähinnä pystysaumabetoneissa, muurauslaasteissa sekä korjausbetoneissa. Laastimyyntiyksikössämme toimii reilu 10 henkilöä, jossa sinua odotetaan joukkoon. Saat valmiiksi nimetyt asiakkuudet lämpöiseen hoivaasi, mutta haet myös uusia asiakkuuksia sinnikkyydellä ja intohimolla. Asiakkaasi sijaitsevat Etelä-Suomen alueella, jolloin aktiivinen kanssakäyminen heidän kanssaan onnistuu helposti. Osana toimenkuvaasi on myös hinnoittelu- ja sopimusvastuu nimetyistä asiakkuuksista.

Ammattitaitoasi sekä kehitysintoasi pääset hyödyntämään yhdessä laboratorion ja tuotekehityksen kanssa asiakkailta saatujen tuoteparannusten käyttöön viemiseen.

 
Tie onnistumiseen

Tiimissämme on aina tilaa avoimelle, huumorintajuiselle, idearikkaalle ja itseohjautuvalle henkilölle. Aiempi myyntikokemus antaa hyvän pohjan työssä loistamiseen. Ymmärrys tai kokemus rakennusalasta sekä työmaiden toiminnasta helpottavat työtehtävän omaksumista ja vauhtiin pääsemistä. Sopiva koulutus voi olla esimerkiksi AMK-tasoinen.

Asiakkaamme ovat kaikki kaikessa, joten palvelualttius, auttamishalu ja kuunteleminen ovat valtteja myynnin onnistumisessa. Asiakkuuksien jatkuvuus ja hankinta onnistuu aktiivisella otteella, palolla ja halulla toimia ihmisten kanssa sekä mahdollisten ongelmatilanteiden kohtaaminen avoimuudella.


Henkilökuntamme on meille tärkeä

Vaalimme avoimuutta, keskinäistä luottamusta, arvostamme toisiamme ja tätä kautta hyvää työilmapiiriä. Me kaikki jaksamme työssämme paremmin, jos viihdymme työpaikallamme. Työtyytyväisyyskyselymme tulokset ovat huippuluokkaa ja henkilöstön vaihtuvuus pientä.

Kiinnitämme työturvallisuuteen erityistä huomiota, jotta meillä kaikilla on turvallinen työympäristö. Työhyvinvointiohjelmamme, joka kattaa laajan työterveyden on laaja ja sitä seurataan säännöllisesti. Kunkin työntekijämme työssä kehittyminen on kunnia asia, jota tuemme tarvittaessa yksilöllisen koulutussuunnitelman turvin.

Tuotteemme ovat kotimaisia ja laadukkaita, joille on kysyntää kentällä. Luottamuksen ja ahkeruuden ilmapiirissä etätyö ja oman työn vapaus on mahdollisuus luovuuden kukkimiselle. Saat työtehtäviesi hoitoon toimivat työkalut, tiimin tuen kuin myös kattavat henkilöstöetumme, esimerkiksi liikunta- ja lounasedut. Yrityksemme on vakavarainen ja kotimainen työnantaja, joka kasvaa varman rauhallisesti.

Ja mikä parasta, saat mahtavat sinua tukevat tiimikaverit ympärillesi. Tervetuloa, meillä on vaan yksinkertaisesti mukava työskennellä!

Yrityksen tiedot: www.fescon.fi
Liikevaihto: Fescon konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 45,9 M€ ja henkilöstöä 106.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Talent Hunters Oy:n kanssa.
Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa osoitteeseen taru.lehto@talenthunters.fi.

Viimeinen hakupäivä on pe 25.10.2024.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme